Text

Sveriges mest snösäkra konferens

För oss är omtanke om våra gäster och det personliga mötet väldigt viktigt. Ren fjälluft och mäktiga vyer kombinerat med utomhusaktiviteter, ger kropp och knopp den energi vi behöver för att orka ta viktiga beslut och vara kreativ under mötet. Pernilla Wiberg Hotel ligger mitt i Sydbacken på Idre Fjäll med närhet till aktiviteter, restauranger, butiker, bad, sporthall, bowling och gym. Hotellet har stora, fräscha rum, relaxavdelning, mysig lounge och en egen restaurang som serverar vällagad mat av lokala råvaror.

Att mötas för att svetsa samman en grupp, gå igenom arbetet eller dra upp nya riktlinjer för verksamheten är en viktig uppgift för företag och organisationer. Miljöombyte kan göra underverk. Pernilla Wiberg Hotel är perfekt för stora och små grupper som vill mötas under bekväma, effektiva och annorlunda former.

Här finns en välutrustad konferensavdelning med plats för upp till 70 personer och hela fjällvärlden runt hörnet.

Kombinera konferensen med skidåkning, skotersafari, fjällvandring, golf eller någonting helt annat. Vi vet hur man skräddarsyr konferenser efter varje grupps specifika behov och önskemål och skapar en inspirerande helhet.

Paket/Offert
Nyckeln till en lyckad konferens är valfrihet, därför vill vi gärna att du slår oss på grupp och konferensbokningen en signal och berättar om just dina önskemål.

Telefon konferensbokning: +46 (0) 253 412 00
E-post: konferens@idrefjall.se

Läs mer om konferenser på Idre Fjäll

Fjällkonferens på Idre Fjäll

Pernilla Wiberg Hotel

Box 202, 790 91 Idre​

Telefon bokning: +46 (0)253-59 30 00

Telefon reception: +46 (0)253-59 30 65

E-post bokning: bokning@pernillawiberghotel.se

E-post reception: info@pernillawiberghotel.se

Producerad av Impera